SENTRAL GODKJENNING

Vi i Komplett HMS hjelper deg med hele prosessen om anskaffelse av Sentral Godkjenning merket. Kvalitetsmerket kan være avgjørende for om kunden velger deg eller konkurrenten. Vi har tidligere hjulpet over 2.000 bedrifter i Norge med sentral godkjenning.

img-fluid

GI DIN BEDRIFT DET BESTE

Sentral godkjenning er en frivillig ordning som beskriver foretakets seriøsitet og faglige kompetanse. Det er ikke et krav om å ha sentral godkjenning for å erklære ansvarsrett i kommunen. Når kommunen skal prioritere og velge hvilke foretak de skal føre tilsyn med, skal det legges vekt på om foretaket har sentral godkjenning.

Kvalitetsstempel

Sentralgodkjenning er et kvalitetsstempel til din bedrift. Dette kan være en avgjørende faktor for om kunden velger deg som entreprenør.

Konkurransefortrinn

Med Sentralgodkjenning vil du i mange tilfeller merke et økende antall henvendelser, da mange kunder ser på godkjenningen som et kvalitetsstempel.

Sparer tid

Spar tid og penger. La oss hjelpe deg med din sentral godkjenning. Sentral godkjenning er en tidseffektiv og rimelig ordning. Ta kontakt så hjelper vi deg med hele prosessen.


HVA KREVES AV BEDRIFTEN?

Det stilles ulike krav til bedriften for å kunne bli Sentral Godkjent. I søknaden må du dokumentere utdanning, referanseprosjekter og en organisasjonsplan. Du må også dokumentere at foretakets faglige ledelse er fast ansatt i foretaket. I tillegg må du bekrefte elektronisk at foretaket har kvalitetssikringsrutiner for oppfyllelse av plan- og bygningslovgivningen, og at foretaket oppfyller internkontrollforskriftens krav til helse, miljø og sikkerhet.

HVA VI TRENGER

  • Bedriften må, på område det søkes om, kunne dokumentere sin kompetanse i faget.
  • For å sikre at bedriften jobber i henhold til plan -og bygningsloven må den ha et godkjent styringssytem.
  • Det stilles krav til gode rutiner og oppretthold av HMS i selskapet det søkes for.
  • Foretaket må være registrert i merverdiavgiftsregisterert og skatter samt avgifter må være betalt eller ha en dokumentert nedbedtalingplan/utsettelse av fristen.

Kontakt oss


Få et uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller om du bare er nysgjerrig på våre produkter. Under finner du andre alternative måter å komme i kontakt med oss på. Alle henvendelser blir besvart fortløpende av en av våre kunderådgivere.

Kontaktskjema

Takk for din melding!