HMS-kurs for leder: Hva sier loven, og hvem MÅ ta det?
Arbeidsgiver skal personlig ha HMS-opplæring etter aml. § 3-5. Andre ledere skal ha nødvendig kompetanse etter § 3-2. Her er forskjellen og dokumentasjonen.
- HMS-kurs for arbeidsgiver og ledere – nettbasert: 990 kr eks. mva. per deltaker